workshop en auditie

Geef je op voor de Auditie-dag

De auditie-dag is een workshop en auditie in één. Het is zowel de ultieme kennismaking met het vak van voiceover / stemacteur, als ook een uitgelezen kans om er achter te komen of je over voldoende talent en vaardigheden beschikt om aan de opleiding stemacteren te beginnen. Tijdens de workshop / auditie-dag ga je een tekst inspreken. Onder andere aan de hand van die opname beslissen wij of je in aanmerking komt voor het volgen van de Basiscursus stemacteren.  Opgeven kan hier


Waarom een Auditie-dag?

Omdat jij natuurlijk meer wilt weten over het vak stemacteren / voiceovers inspreken. Of het voor jou zin heeft om aan de opleiding tot stemacteur / voiceover te beginnen. Of je bij het Voiceovercollege past. Zodat je alles uit de lessen kunt halen.

Wanneer zijn er workshop/auditiedagen?


LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.


Wat houdt de auditiedag in?

Tijdens de auditie-dag krijg je volop informatie, tips, aanwijzingen en feedback. Alle inspreekproducten worden besproken en ook leer je welke vaardigheden en kennis een stemacteur of voiceover nodig heeft. De auditie-dag staat garant voor heel veel informatie en plezier. Meedoen aan de auditiedag kost € 95,- incl btw.Bij het bepalen van de prijzen houden wij rekening met: het inzetten van de beste docenten, aanschaf en ontwikkelen lesmateriaal, aanschaf audio-apparatuur, kennisoverdracht/knowhow, vaste lasten zoals huur van de locatie/gas/water/licht, koffie/thee, de kosten van het organiseren van een cursus, kosten van de tijd die in het beoordelen van opnames zit, contact onderhouden en vragen beantwoorden buiten de reguliere lestijden etc.

LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.

 

Waarom kiezen voor het Voiceovercollege?

Klik hier voor het antwoord