Privé coaching

Krijg les van de allerbeste docent stemacteren van Nederland

 

Privé coaching stemacteren door Jolanda Bayens. De allerbeste docent stemacteren van Nederland en Vlaanderen, Privéles stemacteren door Jolanda Bayens is geschikt voor meer gevorderde voiceovers en stemacteurs die zich willen specialiseren in commercials, audioboeken, VRS, audiotours, mededelingen, instructie, elearning, promo’s, jingles, dubbing, nasynchronisatie of karakterstemmen

 

Privé coaching stemacteren wordt in principe gegeven in de studio van Jolanda Bayens. Het is ook mogelijk om privéles stemacteren online te volgen. Dat gaat met behulp van Zoom (waar je geen abonnement voor nodig hebt). Uiteraard heb je wel een goede internetverbinding en een goed werkende laptop of PC voor nodig.

Privé coaching stemacteren kan alleen op afspraak. Stuur een mail naar info@voiceovercollege.nl met daarin je hulpvraag. Daarna wordt er contact met je opgenomen en spreken we een datum en tijd af en betaal je binnen 24 uur via deze pagina. Als de betaling binnen 24 bij ons binnen is, is de afspraak een feit.

Wil jij je specialiseren in het inspreken van voiceover teksten voor commercials, audioboeken, VRS, audiotours, mededelingen, instructie, elearning, promo’s, jingles, dubbing, nasynchronisatie of karakterstemmen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Studio Westerhonk in Zwaagdijk

Om onduidelijkheden te voorkomen vragen wij je vriendelijk onze algemene voorwaarden te lezen.

Het Voiceovercollege – de leukste school van je leven!