Zomercursus

 zomercursus 2023

Leren stemacteren in de zomervakantie? Dat kan met de zomercursus. Je doet dan de hele basiscursus stemacteren overdag in één week van 10:00 uur tot 15:45. Alle onderwerpen komen aan bod en er wordt intensief geoefend.

De zomercursus wordt gegeven in het mooie  Zwaagdijk-Oost . In stolpboerderij Westerhonk is de lesruimte en audiostudio. De bus stopt voor de deur en in Hoorn is het NS station. De locatie is ook met de auto gemakkelijk te bereiken. Parkeren is gratis.

Westerhonk
Leslocatie Westerhonk in Zwaagdijk

Omdat je 5 dagen lang met elkaar op trekt, ontstaat er een hechte band. Veel groepen hebben na jaren nog steeds contact en komen nog samen.

Tip: Boek een vakantiehuisje of ga kamperen in de buurt van de leslocatie . De omgeving is prachtig en heeft heel veel te bieden.


De zomercursus is inclusief *1 dagelijkse lunch bestaande uit vers brood, diverse soorten beleg, fruit, koffie, thee en vruchtensap. Het brood wordt iedere dag vers gebakken en onze kok zorgt iedere lunch voor iets speciaals. Dus laat je verrassen!

 

*1: Helaas kunnen wij geen rekening houden met diëten.


Wanneer en waar?
  • Wanneer: van ma 24 t/m vrij 28 juli 2023
  • Waar: Zwaagdijk-Oost
  • Aantal deelnemers: 6
  • Kosten: €1080,10 inclusief BTW. Termijnbetaling is mogelijk, zie de informatie hierover op de pagina ‘over geld en zo’.
  • Opgeven:  “Zomercursus Zwaagdijk” Je kunt op deze pagina ook zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
  • Voor vragen kan je mailen naar info@voiceovercollege.nl of bellen: +31 (0)630246172 (van ma t/m vr tussen 10 en 17 uur)

Uiteraard kan je ook meedoen als je uit België komt!

  • Kom je uit België en wil je meedoen aan deze cursus? Stuur dan een mail met je naam, evt. bedrijfsnaam – adres – postcode – plaatsnaam – telefoonnummer en mailadres. Zet in de mail om welke cursus het gaat! We nemen dan zsm contact met je op! Deelnemers uit België zonder btw nummer dienen de btw te betalen. Deelnemers uit België mét BTW nummer niet.