Zomercursus

BOEK NU de zomercursus stemacteren 2024

Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli

Leren stemacteren in de zomervakantie? Dat kan met de zomercursus. Je doet dan de hele basiscursus stemacteren overdag in één week van 10:00 uur tot 15:45. Alle onderwerpen komen aan bod en er wordt intensief geoefend.

De zomercursus wordt gegeven in het mooie Zwaagdijk-Oost. In stolpboerderij (1*) Westerhonk is de lesruimte en audiostudio. De bus stopt voor de deur en in Hoorn is het NS station. De locatie is ook met de auto gemakkelijk te bereiken. Parkeren is gratis.

Westerhonk
Leslocatie Westerhonk in Zwaagdijk

Omdat je 5 dagen met elkaar optrekt, ontstaat er een hechte band. Veel groepen hebben na jaren nog steeds contact en blijven samen komen.

Tip: Boek een vakantiehuisje of ga kamperen in de buurt van de leslocatie . De omgeving is prachtig en heeft heel veel te bieden.

(1*) Om de lesruimte te bereiken moet je een trap op


De zomercursus is inclusief *1 dagelijkse lunch bestaande uit vers brood, diverse soorten beleg, fruit, koffie, thee en vruchtensap. Het brood wordt iedere dag vers gebakken en onze kok zorgt iedere lunch voor iets speciaals. Dus laat je verrassen!

*1: Helaas kunnen wij geen rekening houden met diëten.


Wanneer en waar?
  • Wanneer: 15 t/m 19 juli 2024
  • Waar: Zwaagdijk-Oost
  • Maximaal aantal deelnemers: 6
  • Kosten: €1080,10 inclusief BTW. Termijnbetaling is mogelijk, zie de informatie hierover op de pagina ‘over geld en zo’.
  • Opgeven:  via de pagina “online boeken” Je kunt op deze pagina ook zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
  • Voor vragen kan je mailen naar info@voiceovercollege.nl of bellen: +31 (0)630246172 (van ma t/m vr tussen 10 en 17 uur)

Uiteraard kan je ook meedoen als je uit België komt!

  • Kom je uit België en wil je meedoen aan deze cursus? Stuur dan een mail met je naam, evt. bedrijfsnaam – adres – postcode – plaatsnaam – telefoonnummer en mailadres. Zet in de mail om welke cursus het gaat! We nemen dan zsm contact met je op! Deelnemers uit België zonder btw nummer dienen de btw te betalen. Deelnemers uit België mét BTW nummer niet.