Stap in je rol

De acteerworkshop voor beginnende stemacteurs

Stap eens uit je comfort zone

Wil je goed leren stemacteren en voiceovers inspreken?  Acteren is een van de belangrijkste vaardigheden voor een voiceover, stemactrice en stemacteur.

Boost je zelfvertrouwen met de workshop ‘Stap in je rol’. Dé acteerworkshop voor beginnende en meer ervaren voiceovers en stemacteurs! Vol tips en oefeningen zodat je meer lol en vrijheid ervaart tijdens het inspreken. 

Tijdens de workshop ‘Stap in je rol’ gebruiken we verschillende oefeningen en technieken om je te helpen je grenzen te verleggen. We werken aan het loslaten van angst en onzekerheid, het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een sterkere aanwezigheid: achter de microfoon en voor je publiek.

Plezier hebben en lachen tijdens een workshop is cruciaal omdat het een positieve sfeer creëert, waardoor jij je op je gemak voelt en open staat voor nieuwe ideeën. Het helpt ook om stress te verminderen en het leerproces te vergemakkelijken. Plezier en lol bevordert de groepsdynamiek en stimuleert creativiteit en samenwerking.

Dus als je klaar bent om je acteerpresentaties naar een hoger niveau te tillen en je volledige potentieel te ontdekken, meld je dan nu aan voor de workshop ‘Stap in je rol’

Zeg 3 keer per dag iets aardigs tegen jezelf
 

Een opleiding doe je om te leren, niet om te concurreren.

 

 

Feedback is bedoeld om je te helpen vooruitgang te boeken!

Het Voiceovercollege – de leukste school van je leven!