workshop met auditie

Geef je op voor de workshop met Auditie

De workshop en auditie in één. Dat is de ultieme kennismaking met het vak van voiceover / stemacteur, plus een uitgelezen kans om er achter te komen of je over voldoende talent en vaardigheden beschikt om dit prachtige vak te leren.

Tijdens de workshop met auditie ga je een tekst inspreken.

Onder andere aan de hand van die opname beslissen wij of je in aanmerking komt voor het volgen van de Basiscursus stemacteren.  Opgeven kan hier

 


Waarom een workshop met Auditie?

Omdat jij natuurlijk meer wilt weten en leren over het vak stemacteren . Wat voor inspreekproducten zijn er en wat doet een voiceover? En je wilt er natuurlijk achter komen of het voor jou zin heeft om aan de opleiding tot stemacteur / voiceover te beginnen. Of je bij het Voiceovercollege past. Zodat je alles uit de lessen kunt halen.

Wanneer zijn er workshop/auditiedagen?

19 februari: in studio Zwaagdijk – Geef je hier op


Wat houdt de auditiedag in?

Tijdens de auditie-dag krijg je volop informatie, tips, aanwijzingen en feedback. Alle inspreekproducten worden besproken en ook leer je welke vaardigheden en kennis een stemacteur of voiceover nodig heeft. De auditie-dag staat garant voor heel veel informatie en plezier. Meedoen aan de auditiedag kost € 95,- incl btw.     LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.

 

Waarom kiezen voor het Voiceovercollege?

Klik hier voor het antwoord