Introductie workshop

Geef je op voor de introductie workshop 

De introductie workshop stemacteren. Dat is de ultieme kennismaking met het vak van voiceover / stemacteur, plus een uitgelezen kans om er achter te komen of je over voldoende talent en vaardigheden beschikt om dit prachtige vak te leren.

Tijdens de workshop ga je een tekst inspreken.

Deze krijg je naderhand in je mailbox. Onder andere aan de hand van die opname bekijken wij of je de vaardigheden en talenten hebt voor het volgen van de Basiscursus stemacteren.  Opgeven kan hier

 


Waarom een workshop met Auditie?

Omdat jij natuurlijk meer wilt weten en leren over het vak stemacteren . Wat voor inspreekproducten zijn er en wat doet een voiceover? En je wilt er natuurlijk achter komen of het voor jou zin heeft om aan de opleiding tot stemacteur / voiceover te beginnen. Of je bij het Voiceovercollege past. Zodat je alles uit de lessen kunt halen.

 

 


Data van introductie workshops


Wat houdt de workshop in?

Tijdens de introductie workshop met auditie krijg je volop informatie, tips, aanwijzingen en feedback. Alle inspreekproducten worden besproken en ook leer je welke vaardigheden en kennis een stemacteur of voiceover nodig heeft. Verder ga je een tekst inspreken.

Deze wordt opgenomen en krijgt daarbij natuurlijk regie. Die opname is je auditie. Vervolgens krijg je de stemopname een paar weken na de workshop gemaild. Daarbij ontvang je ook een ‘rapportje’ met onze bevindingen.

De introductie workshop met auditie staat garant voor heel veel informatie en plezier. Meedoen aan de introductie workshop met auditie kost € 95,- incl btw.

LET OP: De cursussen en workshops van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.

 

Waarom kiezen voor het Voiceovercollege?

Klik hier voor het antwoord