Introductie workshop

Geef je op voor de introductie workshop 

De workshop stemacteren. Dat is de beste kennismaking met het vak van voiceover / stemacteur, plus een ultieme kans om te ontdekken of je over voldoende talent en vaardig- heden beschikt om dit prachtige vak te leren.

Tijdens de workshop ga je een tekst inspreken. Deze krijg je naderhand in je mailbox. Onder andere aan de hand van die opname bekijken wij of je de vaardigheden en talenten hebt voor het volgen van de Basiscursus stemacteren.

De workshop introductie stemacteren is erg populair. Meestal zitten de groepen van max 7 personen snel vol. Het is voor ons helaas niet mogelijk je persoonlijk op de hoogte te houden over nieuwe datums en locaties. Zodra er een nieuwe datum bekend is, kun je dit op deze pagina vinden!

Wanneer is de eerstvolgende workshop:

  1. Vrijdag 10 februari in Hilversum (opgeven via Hebbes casting)
  2. Zondag 26 februari in Zwaagdijk
  3. Vrijdag 12 mei in Zwaagdijk

Waarom een workshop?

Omdat jij natuurlijk meer wilt weten en leren over het vak stemacteren . Wat voor inspreekproducten zijn er en wat doet een voiceover? En je wilt er natuurlijk achter komen of het voor jou zin heeft om aan de opleiding tot stemacteur / voiceover te beginnen – of het Voiceovercollege bij jou past. Zodat je alles uit de lessen kunt halen.

 


Wat houdt de workshop in?

Tijdens de introductie workshop krijg je volop informatie, tips, aanwijzingen en feedback. Alle inspreekproducten worden besproken en ook leer je welke vaardigheden en kennis een stemacteur of voiceover nodig heeft. Verder ga je een tekst inspreken.

Deze wordt opgenomen en je krijgt daarbij natuurlijk regie. Vervolgens krijg je de stemopname (een paar dagen tot max 2 weken) na de workshop gemaild. Daarbij ontvang je ook een ‘rapportje’ met onze bevindingen.

De introductie workshop staat garant voor heel veel informatie en plezier. Meedoen aan de introductie workshop kost € 95,- incl btw.

LET OP: De cursussen en workshops van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn. 

Waarom kiezen voor het Voiceovercollege?

Klik hier voor het antwoord