Over geld en zo

Leren stemacteren voor een eerlijke prijs

Bij het Voiceovercollege gaan we uit van het principe: leren stemacteren voor een eerlijke prijs. Én het delen van onze kennis natuurlijk!

Betaalbaar

Bij je zoektocht naar een geschikte cursus stemacteren heb je waarschijnlijk wel gezien dat de meeste cursussen stem-acteren flink duurder zijn dan die van ons. De reden hiervoor is dat zij hun cursussen geven in dure audiostudio’s. Bij het Voiceovercollege zijn wij er van overtuigd dat goed leren inspreken helemaal niet in een audiostudio hoeft. Juist niet! Want tegenwoordig spreken de meeste voiceovers en stemacteurs thuis in (in een homestudio). Dat is waarom wij naast les geven in stemacteren, veel aandacht hebben voor het leren van audiotechniek en het inrichten van een goede inspreekplek thuis, die nog betaalbaar is ook!

Voor het volgen van onze cursussen is het niet nodig te investeren in apparatuur. Om te oefenen en huiswerk te maken zijn de microfoon en de speakers van je laptop/pc/Mac voldoende. Je krijgt les over opnemen met behulp van de Open Source (gratis) opname-software Audacity.

Financiele hulp

Ben je als zelfstandige werkzaam in de creatieve sector? Kijk dan eens op de volgende sites. Wie weet kom je in aanmerking voor subsidie voor onze cursussen. 

Betaling in Termijnen 

Omdat wij begrijpen dat niet iedereen een cursus stemacteren in één keer kan betalen, is termijnbetaling mogelijk. Dat kan in 3 (de basiscursus) of 4 (de vervolgcursus) termijnen. Bij betalen in termijnen rekenen wij €50,- (ex 21% btw) administratiekosten. Na goedkeuring ontvang je van ons een betalingsovereenkomst. Deze dien je te ondertekenen en via de mail te retourneren. Bij het aangaan van de overeenkomst ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Let op! Bij betaling in termijnen dien je de eerste termijn te betalen, binnen een week na je aanmelding (en goedkeuring van het Voiceovercollege om in termijnen te mogen betalen). De andere termijnen zijn verdeeld over de duur van de cursus, waarbij de laatste termijn altijd max 14 dagen voor de laatste les is.

Als je de cursus in termijnen wil betalen, mail dan onderstaande tekst naar info@voiceovercollege.nl

Bij deze geef ik mij op de voor de (vul in basis of vervolg) cursus stemacteren die start op (vul in, de datum waarop de cursus start). Ik kies ervoor in termijnen te betalen. Ik zal de eerste termijn betalen binnen een week na ontvangst van de factuur. Ik zal ervoor zorgen dat de overige termijnbetalingen volgens het betaalschema worden voldaan.

  • datum
  • voor- en achternaam
  • eventueel bedrijfsnaam
  • straatnaam en huisnummer
  • postcode en woonplaats
  • land
  • telefoonnummer
  • mailadres

Bij het bepalen van de prijzen houden wij rekening met: het inzetten van de beste docenten, aanschaf en ontwikkelen lesmateriaal, aanschaf audio-apparatuur, kennisoverdracht/knowhow, vaste lasten zoals huur van de locatie/gas/water/licht, koffie/thee, de kosten van het organiseren van een cursus, kosten van de tijd die in het beoordelen van opnames zit, contact onderhouden en vragen beantwoorden buiten de reguliere lestijden etc.

Het Voiceovercollege – de leukste school van je leven!