Zakelijk gezien

Leren stemacteren voor een eerlijke prijs

homestudio in de kledingkast

Bij het Voiceovercollege gaan we uit van het principe: leren stemacteren voor een eerlijke prijs. Bij je zoektocht naar een geschikte cursus stemacteren heb je waarschijnlijk wel gezien dat andere cursussen (flink) duurder zijn. De reden hiervoor is dat zij hun cursussen geven in dure audiostudio’s. Bij het Voiceovercollege zijn wij er van overtuigd dat goed leren inspreken helemaal niet in een dure audiostudio hoeft. Juist niet! Want tegenwoordig spreken de meeste voiceovers en stemacteurs thuis in (in een homestudio). Dat is ook waarom wij naast les geven in inspreken, ook veel aandacht hebben voor het onder de knie krijgen van audiotechniek en het inrichten van een goede inspreekplek thuis.

Ook verwachten wij niet van onze cursisten dat zij voor het volgen van de cursussen investeren in apparatuur. Om te oefenen en huiswerk te maken zijn de microfoon en de speakers van je laptop/pc/Mac voldoende. Je krijgt les over opnemen met behulp van de Open Source (gratis) opname-software Audacity.

Betaling in Termijnen

Omdat wij begrijpen dat niet iedereen een cursus stemacteren in één keer kan betalen, is termijnbetaling mogelijk. Dat kan in 3 of 4 termijnen. Bij betalen in termijnen rekenen wij €50,- (ex 21% btw) administratiekosten. Na goedkeuring ontvang je van ons een betalingsovereenkomst. Deze dien je te ondertekenen en via de mail te retourneren. Bij het aangaan van de overeenkomst ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Let op! Bij betaling in termijnen dien je de eerste termijn te betalen, binnen een week na je aanmelding (en goedkeuring van het Voiceovercollege om in termijnen te mogen betalen). De andere termijnen zijn verdeeld over de duur van de cursus, waarbij de laatste termijn altijd max 14 dagen voor de laatste les is.