Workshops stemacteren

Workshop introductie stemacteren : de eerste kennismaking met professioneel inspreken

Droom jij van een voice-over carrière, maar je weet niet waar te beginnen? Luister je altijd naar de voiceovers op tv en denk je dat je zelf ook een goede stem hebt? Doe dan mee aan de workshop introductie stemacteren!

Je kunt meedoen aan de workshop introductie stemacteren op: 
  • donderdagavond 26 april van 18:00 tot 21:30 uur (vol)
  • zaterdagmiddag 12 mei van 13:30 tot 17:00 uur

Tijdens de workshop introductie stemacteren komen de belangrijkste aspecten van het beroep van stemacteur en voiceover aan de orde. Je krijg tips en heel veel informatie. En natuurlijk ga je zelf ook aan de slag. Na deze workshop weet je of je talent hebt voor het vak. Maar ook of de basiscursus stem-acteren iets voor je is. Bovenal staat deze workshop garant voor een ontzettend leuke en leerzame middag.

We bieden je deze fantastische workshop aan voor € 85,- inclusief 21% btw. Dat is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en een stemopname onder regie! Een groep zal bestaan uit maximaal 10 cursisten. Onze workshops worden gegeven aan de Kromme Waal 9 in Amsterdam. We beginnen om 13:30 uur en zijn rond 17:00 uur klaar. Uiteraard kan een workshop soms iets uitlopen.

Opgeven voor de workshop introductie stemacteren

Om je op te geven voor de workshop stuur je een mail naar info@voiceovercollege.nl Zet daarin:

  • datum van de workshop
  • je voor en achternaam
  • straatnaam en huisnummer
  • postcode
  • woonplaats
  • je telefoonnummer
  • het gewenste mailadres waarop je mails van ons wilt ontvangen.
  • Let op: wil je dat de factuur op naam van een bedrijf komt? Zet dat er dan duidelijk bij!

De workshop introductie stem-acteren is er om je een goed beeld van het vak te geven. Ook geven wij  je na deze middag onze mening over je talent en vaardigheden. Via deze link geven wij antwoorden op veel gestelde vragen.

De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.

microfoon voor voiceovers

Sommige cursussen stem-acteren vragen geld voor een stemtest, onder het mom ‘er achter te komen of je geschikt bent voor een cursus’. Het Voiceovercollege doet dat niet. Wij zijn van mening dat uit een stemtest van iemand die geen enkele ervaring met inspreken heeft, niet kan worden opgemaakt of iemand wel of niet geschikt is. Ook zijn er partijen waar je voor geld een demo kunt maken zonder dat je ervaring als voiceover of stemacteur hebt. Men belooft je dan dat je wordt opgenomen in het stemmenbestand. Uiteraard hoor je nooit meer iets van deze partij. Je bent je geld kwijt en een illusie armer.

Waarom kiezen voor het Voiceovercollege? Klik hier voor het antwoord