Workshop introductie stemacteren

Leren stemacteren in Nederland en België

De fantastische workshop introductie stemacteren is de ultieme kennismaking met het vak van voiceover en stemacteur. Een inleiding dus: een nuttige introductie in het vak stemacteren / voiceover die ook nog eens heel betaalbaar is.

Doe de workshop introductie stemacteren in Amsterdam of in * Hilversum 

Je bent benieuwd naar het vak van stemacteur / voiceover. Daarom doe je eerst de workshop introductie stemacteren. Want je  wilt natuurlijk meer weten over het vak en of het voor jou zin heeft om aan de echte opleiding te beginnen. Maar ook als je geen plannen hebt om voiceover te worden en je gewoon een keer wil verdiepen in de wondere wereld van inspreken is de workshop introductie stemacteren heel geschikt.

Wanneer kan je meedoen?

LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.


Wat houdt de workshop eigenlijk in?

Tijdens de workshop introductie stemacteren krijg je volop informatie, tips, aanwijzingen en feedback. Alle inspreekproducten worden besproken en ook leer je welke vaardigheden en kennis een stemacteur of voiceover nodig heeft. De workshop introductie stemacteren staat garant voor heel veel informatie en een flinke dosis lol. Natuurlijk spreek je zelf ook een tekst in, die je later van ons ontvangt. En als je dat wilt krijg je na afloop onze mening over je talent en vaardigheden. Op die manier weet je of het voor jou zinvol is om aan de opleiding tot stemacteur/voiceover te beginnen.

Mee doen aan de workshop introductie stemacteren kost € 85,- inclusief 21% btw. Een groep bestaat uit maximaal 6 cursisten.

Er zijn een paar dingen die je moet kunnen om succesvol deel te nemen:
  • Je kunt probleemloos en foutloos hardop lezen
  • Je hebt geen leesbeperking
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je hebt een gezonde stem
  • Je vindt het leuk om te acteren en bent niet bang om uit je comfortzone te stappen!
Data van komende workshops:

De datums en locaties van de workshops zijn allemaal te vinden op de pagina online boeken. Als een workshop vol is staat dat ook aangegeven op de online boeken pagina.


De workshop introductie stemacteren in de Wisseloord studio ‘s

Een aantal  keer per jaar wordt de workshop ook gegeven bij Hebbes Casting Deze workshops vinden plaats in de Wisseloord studio’s.


Smaakt het naar meer?


Bij het bepalen van de prijzen houden wij rekening met: het inzetten van de beste docenten, aanschaf en ontwikkelen lesmateriaal, aanschaf audio-apparatuur, kennisoverdracht/knowhow, vaste lasten zoals huur van de locatie/gas/water/licht, koffie/thee, de kosten van het organiseren van een cursus, kosten van de tijd die in het beoordelen van opnames zit, contact onderhouden en vragen beantwoorden buiten de reguliere lestijden etc.

LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.

Sommige cursussen stem-acteren vragen geld voor een stemtest, onder het mom ‘er achter te komen of je geschikt bent voor een cursus’. Het Voiceovercollege doet dat niet. Wij zijn van mening dat uit een stemtest van iemand die geen enkele ervaring met inspreken heeft, niet kan worden opgemaakt of iemand wel of niet geschikt is. Ook zijn er partijen waar je voor geld een demo kunt maken zonder dat je ervaring als voiceover of stemacteur hebt. Men belooft je dan dat je wordt opgenomen in het stemmenbestand. Uiteraard hoor je nooit meer iets van deze partij. Je bent je geld kwijt en een illusie armer.

Waarom kiezen voor het Voiceovercollege? Klik hier voor het antwoord