Privé-les stemacteren

Voor stemacteurs en voiceovers

Stemacteren leren kan bij het Voiceovercollege ook d.m.v. privé lessen. Persoonlijke coaching stemacteren is geschikt voor stemacteurs /voiceovers van elk niveau. Van absolute beginners tot en met door de wol geverfde stemacteurs. Want ook al ben je heel ervaren als voiceover, iedereen loopt in de praktijk wel eens tegen dingen aan. Denk bijvoorbeeld aan tekstbegrip/interpretatie, dictie, klemtonen leggen, bewust omgaan met je lichaam tijdens het inspreken. Het is belangrijk bewust te zijn van je eigen prestaties. Daarom is het verstandig te blijven trainen en coaching te ontvangen.

Prijzen privéles stemacteren:

Privélessen worden gegeven in de studio in Zwaagdijk per sessie van anderhalf uur € 85,00 pp ex BTW. Voor informatie kun je mailen naar info@voiceovercollege.nl bellen: 0645178477 (op werkdagen tijdens kantooruren)

Voor iedereen die een toespraak moet houden

Stemtraining is ook geschikt voor iedereen die bijvoorbeeld in verband met werk, tips en adviezen wil ontvangen. Het gaat hierbij om intensieve communicatietraining waarbij vooral gekeken wordt naar de manier waarop je dingen zegt en hoe die over komen op een ander. Er wordt uitgegaan van bewuste communicatie. Tijdens een gesprek gebruik je je lichaam. Als je dat niet zou doen is de kans groot dat je boodschap niet duidelijk overkomt. Of zelfs anders geïnterpreteerd wordt dan je bedoeld hebt. Gesticuleren, de uitdrukking in je ogen, mimiek en houding hebben dus enorm veel invloed op jouw gesprekspartners. Tijdens de privé lessen leer ik je gericht gebruik te maken van de skills die je al hebt: emoties, ervaringen, lichaam, mimiek, stem, talenten en de omgeving. Zo maak je daadwerkelijk contact met je publiek en gesprekspartners en word je goed gehoord en begrepen. Klik hier voor meer informatie.

Stemactrice en docent stemacteren Jolanda Bayens

Stemactrice en docent stemacteren Jolanda Bayens