Webwinkel Voiceovercollege

Leren stemacteren voor een eerlijke prijs: omdat wij begrijpen dat niet iedereen een cursus stemacteren in één keer kan betalen, is termijnbetaling mogelijk. Bij de Basiscursus stemacteren in 3 termijnen. En in 4 termijnen bij de Vervolgcursus stemacteren. Bij betalen in termijnen rekenen wij €50,- (ex btw) administratiekosten. Na goedkeuring ontvang je van ons een betalingsovereenkomst. Deze dien je te ondertekenen en via de mail te retourneren.

Let op! Bij betaling in termijnen dien je altijd een aanbetaling te doen van €100,- (ex btw) binnen een week na je aanmelding (en goedkeuring van het Voiceovercollege om in termijnen te mogen betalen). Deze aanbetaling staat op de factuur met daarop het volledige bedrag, plus de de 3 of 4 uiterste betaaldata. De eerste termijn moet minimaal twee weken voor aanvang van de cursus zijn voldaan. De andere termijnen zijn verdeeld over de duur van de cursus, waarbij de laatste termijn altijd twee weken voor de laatste les is.

Bij de cursus “Voorlezen als een Professional” en de “Workshop Introductie Stemacteren” is betaling in termijnen niet mogelijk.  Betalen in termijnen kan alleen na overleg en met toestemming van het Voiceovercollege. Neem hiervoor contact met ons op.