Privéles

Fysiek- en Online privéles

Ben jij een beginnende (iemand met weinig inspreekervaring), meer ervaren, of juist een door de wol geverfde stemactrice, stemacteur of voiceover? Privéles stemacteren is intensieve persoonsgerichte training. Vol tips, aanwijzingen en feedback. Per keer en in overleg met jou komt er een inspreekstijl/product aan bod, met ruime aandacht voor tekstbehandeling – stemgebruik, acteren, acteertechniek en audiotechniek.

Privéles stemacteren: in de studio in Zwaagdijk of online
In de studio

Privéles stemacteren in de studio in Zwaagdijk duurt 90 minuten. Het voordeel van fysiek aanwezig zijn is dat de docent je beter kan observeren en dat deze jou daardoor gerichter kan aansturen. Het oefenen met teksten doe je deels in de inspreekstudio. Nadat je telefonisch of via de mail een afspraak met ons hebt gemaakt kan je deze o.v.v. de afgesproken datum en tijd via deze pagina betalen. Privéles stemacteren in de studio kost €85,- incl. btw.

Online

Online privéles stemacteren duurt 45 minuten. Nadat je telefonisch of via de mail een afspraak met ons hebt gemaakt kan je deze o.v.v. de afgesproken datum en tijd via deze pagina betalen. Op de dag van de les (of eerder) ontvang je een link zodat we via Zoom kunnen videobellen. We gaan aan de slag met door jou geleverde teksten of met teksten van ons. Online privéles stemacteren kost €65,- incl btw per sessie.

Om onduidelijkheden te voorkomen vragen wij je vriendelijk onze algemene voorwaarden te lezen.