Privéles en coaching

Online privéles voor alle niveaus

Zolang COVID-19 de wereld in haar greep houdt, biedt het Voiceovercollege de online privéles voor voiceovers en stemacteurs van alle niveaus!

Wil jij stemacteur of voiceover worden? Privéles stemacteren online is intensieve persoonsgerichte training van 60 minuten. Vol tips, aanwijzingen en feedback. Per keer en in overleg met jou komt er een inspreekstijl/product aan bod. Denk daarbij aan commercials documentaires, e-learning, telefoonsystemen (VRS), podcast, luisterboeken, promo’s, audiotours, instructievideo en meer. Ook is er ruime aandacht voor tekstbehandeling.

Hoe gaat het in z’n werk: Nadat je telefonisch of via de mail een afspraak met ons hebt gemaakt kan je deze o.v.v. de afgesproken datum en tijd via deze pagina betalen. Op de dag van de les ontvang je een link zodat we via Zoom kunnen videobellen. We sturen je vooraf via de mail diverse oefenteksten.

Om onduidelijkheden te voorkomen vragen wij je vriendelijk onze algemene voorwaarden te lezen.

Het Voiceovercollege is hét opleidingsinstituut voor voiceovers en stemacteurs.

Privéles voor stemacteurs en voiceovers

(in een voiceover-studio)

Stemacteren leren kan bij het Voiceovercollege ook d.m.v. privé lessen. Persoonlijke coaching stemacteren is geschikt voor gevorderde stemacteurs /voiceovers.  Want ook al ben je heel ervaren als voiceover, iedereen loopt in de praktijk wel eens tegen dingen aan. Het is belangrijk bewust te zijn van je eigen prestaties. Daarom is het verstandig te blijven trainen en coaching te ontvangen

Prijzen privéles stemacteren: 

Privélessen worden gegeven in de studio in Zwaagdijk per sessie van anderhalf uur € 85,0 inclusief btw). Nadat je telefonisch of via de mail een afspraak met ons hebt gemaakt kan je deze ovv de afgesproken datum en tijd via de pagina Online Boeken betalen. Op de afgesproken datum en tijd bellen we naar het door jouw opgegeven Skype-account. We sturen je vooraf via de mail diverse oefenteksten.

Boek hier een privéles


Presentatiecoaching

 • Jezelf zonder moeite presenteren.
 • Op een natuurlijk manier spreken in het openbaar.
 • Echt contact maken met je publiek.
 • Zeker weten dat jouw boodschap overkomt.
 • Je toehoorders boeien tot en met het laatste woord van jouw verhaal.

Is dat wat jij wil? Dan heb je de eerste stap al gezet; want waar een wil is, is een weg!

Als presentatiecoach help ik je deze doelen te bereiken

Door mijn respectvolle en duidelijke aanwijzingen haal ik het beste uit jou naar boven. Met mijn unieke humorvolle aanpak. Waarbij ik uitga van het holisme en waarbij jij altijd voorop staat. Geen standaard trucjes, maar duidelijke aanwijzingen en oefeningen op het gebied van spraak, houding, mimiek, gebaren en contact met het publiek. Altijd gericht op wie jij bent! Je voelt je veilig, ziet snel resultaat en het is nog leuk ook!

Wil jij beter leren presenteren?

Bij het geven van een presentatie is niet alleen wat je zegt en de inhoud van je verhaal belangrijk. Het gaat om het hele plaatje! Naast je stemgebruik, dictie, gebaren, mimiek, houding – gaat het ook om je kledingkeuze, je handdruk, en wie jij écht bent.

En natuurlijk ben ik altijd discreet!
Waar

Presentatie-coaching  wordt gegeven in de studio in Zwaagdijk-Oost, incompany of bij jou thuis.

Kosten

Presentatie- coaching is altijd in de vorm van één op één training

 • Presentatie-coaching in Zwaagdijk: € 90,– per uur ex btw.
 • Presentatie-coaching incompany of aan huis: € 100,- per uur ex btw:

Eventuele bijkomende kosten bij incompany of aan huis:

 1. ex huur trainingsruimte.
 2. ex reiskosten: €0,25 per gereden kilometer of volledige vergoeding van reizen met OV of vliegtuig.
 3. Bij reistijd langer dan een uur, reken ik per uur €35,- ex btw.
 4. ex. parkeerkosten.
 5. ex ontbijt-lunch-diner.
 6. ex andere verblijfskosten.

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dat kan telefonisch: 06-45178477 (natuurlijk kan je ook een Whatsappje sturen! Mailen kan naar:  info@jolandabayens.nl