Privéles en coaching

Fysiek- en Online privéles

Ben jij een beginnende, meer ervaren, of juist een door de wol geverfde stemactrice, stemacteur of voiceover? Privéles stemacteren is intensieve persoonsgerichte training. Vol tips, aanwijzingen en feedback. Per keer en in overleg met jou komt er een inspreekstijl/product aan bod, met ruime aandacht voor tekstbehandeling – stemgebruik, acteren, acteertechniek en audiotechniek.

Privéles stemacteren: in de studio in Zwaagdijk of online
In de studio

Privéles stemacteren in de studio in Zwaagdijk duurt 90 minuten. Het voordeel van fysiek aanwezig zijn is dat de docent je beter kan observeren en dat deze jou daardoor gerichter kan aansturen. Het oefenen met teksten doe je deels in de inspreekstudio. Nadat je telefonisch of via de mail een afspraak met ons hebt gemaakt kan je deze o.v.v. de afgesproken datum en tijd via deze pagina betalen. Privéles stemacteren in de studio kost €85,- ex btw.

Online

Online privéles stemacteren duurt 45 minuten. Nadat je telefonisch of via de mail een afspraak met ons hebt gemaakt kan je deze o.v.v. de afgesproken datum en tijd via deze pagina betalen. Op de dag van de les (of eerder) ontvang je een link zodat we via Zoom kunnen videobellen. We gaan aan de slag met door jou geleverde teksten of met teksten van ons. Online privéles stemacteren kost €60,- inc btw per sessie.

Om onduidelijkheden te voorkomen vragen wij je vriendelijk onze algemene voorwaarden te lezen.


Presentatiecoaching

 • Jezelf zonder moeite presenteren.
 • Op een natuurlijk manier spreken in het openbaar.
 • Echt contact maken met je publiek.
 • Zeker weten dat jouw boodschap overkomt.
 • Je toehoorders boeien tot en met het laatste woord van jouw verhaal.

Is dat wat jij wil? Dan heb je de eerste stap al gezet; want waar een wil is, is een weg!

Als presentatiecoach help ik je deze doelen te bereiken

Door mijn respectvolle en duidelijke aanwijzingen haal ik het beste uit jou naar boven. Met mijn unieke humorvolle aanpak. Waarbij ik uitga van het holisme en waarbij jij altijd voorop staat. Geen standaard trucjes, maar duidelijke aanwijzingen en oefeningen op het gebied van spraak, houding, mimiek, gebaren en contact met het publiek. Altijd gericht op wie jij bent! Je voelt je veilig, ziet snel resultaat en het is nog leuk ook!

Wil jij beter leren presenteren?

Bij het geven van een presentatie is niet alleen wat je zegt en de inhoud van je verhaal belangrijk. Het gaat om het hele plaatje! Naast je stemgebruik, dictie, gebaren, mimiek, houding – gaat het ook om je kledingkeuze, je handdruk, en wie jij écht bent.

En natuurlijk ben ik altijd discreet!
Waar

Presentatie-coaching  wordt gegeven in de studio in Zwaagdijk-Oost, incompany of bij jou thuis.

Kosten

Presentatie- coaching is altijd in de vorm van één op één training

 • Presentatie-coaching in Zwaagdijk: € 90,– per uur ex btw.
 • Presentatie-coaching incompany of aan huis: € 100,- per uur ex btw:

Eventuele bijkomende kosten bij incompany of aan huis:

 1. ex huur trainingsruimte.
 2. ex reiskosten: €0,25 per gereden kilometer of volledige vergoeding van reizen met OV of vliegtuig.
 3. Bij reistijd langer dan een uur, reken ik per uur €35,- ex btw.
 4. ex. parkeerkosten.
 5. ex ontbijt-lunch-diner.
 6. ex andere verblijfskosten.

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dat kan telefonisch: 06-45178477 (natuurlijk kan je ook een Whatsappje sturen! Mailen kan naar:  info@jolandabayens.nl