Onze docenten

Je leert stemacteren van de beste docenten!

Docent stemacteren bij  het Voiceovercollege in Amsterdam word je niet zomaar. Onze docenten zijn de allerbeste in hun vak. Zij hebben hun sporen dan ook dik verdient en willen hun kennis graag met je delen. Dat doen ze op hun eigen specifieke manier. Onze docenten zijn kritisch, eerlijk en to the point. Altijd op een persoonlijke manier en met respect voor iedere cursist.

Dat iemand goed is in zijn vak, wil  nog niet zeggen dat hij/zij ook goed kan lesgeven. Je doet per slot van rekening een opleiding omdat je iets wilt leren. Een bekende stem of Nederlander is daarvoor geen garantie. Toch is het leuk als jouw docent tot de beste in zijn vak kan worden gerekend en/of een bekende Nederlander is. Daarom zijn onze docenten niet alleen geselecteerd op hun bekendheid en kennis maar ook op de manier waarop ze lesgeven. Ze zijn didactisch dus heel goed onderlegd én ze behoren binnen hun vakgebied tot de besten van Nederland.

Hieronder vind je een overzicht van onze docenten. Als je meer wil weten over iemand, klik dan op de link met de naam en functie.

Jolanda Bayens – hoofddocent

Carolina Mout -gastdocent commercials inspreken

Ilari Hoevenaars – (gast) docent zakelijk inspreken

Edvard Niessing – gastdocent nieuwslezen

Huub Krom – gastdocent audioboeken

Okke Enzler – gastdocent audiotechniek

Henri Haan – gastdocent opdrachtgevers

Isabella Hajee – gastdocent logopedie

Lotte Horlings – gastdocent tekenfilms inspreken