Auditie

Geef je op voor de Auditie-dag

De zeer uitgebreide auditie-dag stemacteren is zowel de ultieme kennismaking met het vak van voiceover en  stemacteur, als ook een auditie! Opgeven kan hier


Waarom een Auditie-dag?

Omdat jij natuurlijk meer wilt weten over het vak stemacteren / voiceovers inspreken. Of het voor jou zin heeft om aan de opleiding tot stemacteur / voiceover te beginnen. Of je bij het Voiceovercollege past. Zodat je alles uit de lessen kunt halen.

Wanneer zijn er auditiedagen?


Home-Auditie

Om mee te doen aan de auditie-dag adviseren wij je om home auditie te doen. Let op, dit is niet verplicht!

Hoe doe je home-auditie: Mail je naam, leeftijd en een korte motivatie (max 250 woorden) waarom je mee wilt doen aan deze workshop naar homeauditie@voiceovercollege.nl

Vervolgens ontvang je van ons een korte tekst die je thuis gaat kan inspreken met een korte uitleg over wat wij van je verwachten. Je hebt hier 48 uur de tijd voor vanaf het moment dat wij je de tekst en informatie hebben gemaild.

Opnemen kan gewoon met de audiorecorder en ingebouwde microfoon van je pc, laptop of mobiel.  Nadat we je opname hebben beluisterd geven wij je advies over deelname aan de auditie-dag.  Opgeven voor de auditie-dag kan via de online boeken pagina.

LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.


Wat houdt de auditiedag in?

Tijdens de auditie-dag krijg je volop informatie, tips, aanwijzingen en feedback. Alle inspreekproducten worden besproken en ook leer je welke vaardigheden en kennis een stemacteur of voiceover nodig heeft. De auditie-dag staat garant voor heel veel informatie en humor. Natuurlijk spreek je zelf ook een tekst in, die je later van ons ontvangt. Aan de hand van die opname wordt je wel of niet toegelaten tot het eerste deel van de opleiding tot stemacteur / voiceover.

Meedoen aan de auditiedag kost € 95,- incl btw. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Er zijn een paar dingen die je moet kunnen om home auditie te doen:
  • Je kunt probleemloos en foutloos hardop lezen
  • Je hebt geen leesbeperking
  • Je spreekt goed en foutloos Nederlands
  • Je hebt een gezonde stem
  • Je vindt het leuk om te acteren en bent niet bang om uit je comfortzone te stappen!


Bij het bepalen van de prijzen houden wij rekening met: het inzetten van de beste docenten, aanschaf en ontwikkelen lesmateriaal, aanschaf audio-apparatuur, kennisoverdracht/knowhow, vaste lasten zoals huur van de locatie/gas/water/licht, koffie/thee, de kosten van het organiseren van een cursus, kosten van de tijd die in het beoordelen van opnames zit, contact onderhouden en vragen beantwoorden buiten de reguliere lestijden etc.

LET OP: De cursussen van het Voiceovercollege zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar te zijn.

 

Waarom kiezen voor het Voiceovercollege?

Klik hier voor het antwoord